Hur svårt kan det vara att packa en väska

Om cirka en månad åker jag. Tiden har gått så fort och packningsångesten infinner sig. Det är aldrig lätt att packa en resväska och det känns supersvårt nu när jag reser själv. Ingen att diskutera med vad som är nödvändigt eller onödigt. Hur mycket ska man packa? Jag vill ha en lätt väska men jag vill gärna packa ner hela min garderob i den. 
 
Det kommer säkert falla på plats när det närmar sig men när jag väl ligger i sängen på kvällen och ska sova så rullar allt igång. Hur många handdukar ska jag ta med? Behöver jag vandringsskor? Hur kallt kan det vara i Peru? Mössa? Vantar? Kommer det gå att tvätta?
 
Det gör det inte lättare att veta att det kan bli -10 och snöstorm om man har otur. Men det får vi väl inte hoppas. Jag gillar snö men när jag är i Sydamerika får det helst bara vara soligt.
 
Det här är min allra första backpacker-resa och jag gör den själv. Så är det någon som varit i Sydamerika tidigare som läser det här inlägget. Lämna gärna några tips. Jag behöver all hjälp jag kan få.
 
 
 
 
RESOR, VARDAG | | Kommentera |

Värre än en berg-o-dalbana

Jag vet inte varför jag börjar och slutar hela tiden. Kanske tröttnar jag, kanske tycker jag att tiden inte finns, kanske dålig internetuppkoppling, kanske har jag bättre och roligare saker för mig eller kanske orkar jag bara inte.

I själva verket har jag alltid använt min blogg som min egna minnesbank då mitt egna minne är så fruktansvärt dåligt. Det är så roligt att skrolla tillbaka någon gång ibland och titta på bilder och minnas vad jag gjort.

Likväl som bloggen har sina toppar och dalar så har livet det. Från perioder med massa aktivitet och roliga grejer som händer varje dag, exempelvis Sälen och Gotland. Till mina perioder av rastlöshet och jobblöshet. Mellanperioderna som jag brukar kalla dem. Då när jag har min ångest och inte vet vad jag ska göra med livet innan nästa steg är helt bestämt.

Så än en gång ger jag det ett försök. Alltid lika kravlöst. Går det så går det. Upp eller ner som en jäkla berg-o-dalbana. Detta är mitt liv, det går helt enkelt upp och ner precis som ditt.
 
 
VARDAG | | Kommentera |
Upp