hösttag

Hösten är här och vintern är så nära nu! Hittade en höst tag på RuffDiamonds, som Milina lagt uppdirektlänk.Tyckte den var lite rolig så lånade den.
 
Vilken är din favorit höstmånad, sept-okt-nov-dec? Jag skulle nog säga november för då får jag åka upp till Sälen igen!
 
Vilket är ditt favorit höstlöv? Kastanjelöv eller nått annat stort löv.
 
Vad klädde du ut dig till på förra halloween? Jag har inte klätt ut mig de senaste åren för jag haft oturen att jobba då. Men sist jag klädde ut mig på halloween var jag Poison Ivy från Batman!
 
Din favoritoutfit under hösten? Stora hoodies och leggings!
 
Har du någon favoritskräckfilm? Ouh! Svårt, jag älskar skräckfilmer men det är svårt att hitta riktigt bra skräckfilmer. Tycker the conjuring är riktigt bra. Kan säkert nämna fler som Sinister, Annabella, Mama och nu till hösten går det massor med nya skräckfilmer på bio!! Ser fram emot Crimson Peak som jag ska se ikväll.
 
S'mores eller pumpapaj? Ehm, vad är S'mores? Måste googla... Nä, aldrig sett förut. Inte testat pumpapaj heller, så har inget bra svar.
 
Varm choklad eller te? Varm choklad! Är varken en te- eller kaffedrickare.
 
Halloween eller jul? Firar varken halloween eller jul.
 
Katter eller fladdermöss? Älskar katter!
 
Handskar eller vantar? Vantar!
 
Brukar du åka skridskor? Jag har otroligt nog bara åkt skidor två gånger i mitt liv. Men min snowboard åker jag ofta på!
 
Älskar du julen? Nej det gör jag inte, har inte firat jul på 4 år. Har alltid tyckt det varit jobbigt med högtider.
 
Tycker du om kallt väder? Hur kallt pratar vi? Älskar vintern, men ruggig höstkyla när det regnar och är fuktigt är inte lika trevligt.
 
Tycker du om regn? Skulla jag väl inte påstå att jag gör. Kan vara coolt på sommaren när det blir rikigta åskskurar med blixtar och dunder. Men nej regn är för det mesta bara jobbigt.
 
 
TERRORESE | |
Upp